Еди Хърн обяви, макар и неофициално, следващия съперник на Джошуа


Еди Хърн обяви, макар и неофициално, следващия съперник на Джошуа
Снимка: Getty Images/Gulliver

5773 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн обяви, че е почти сигурен в това, че следващият съперник на звездния му клиент ще бъде Кубрат Пулев. Британецът има две задължителни защити - на IBF срещу българина и на WBO срещу Александър Усик. Хърн обяви, че вярва, че мачът с Пулев ще бъде първи за Джошуа.

"Вярвам, че следващият му двубой ще бъде през април. Моето вътрешно усещане е, че ще е срещу Кубрат Пулев. Джошуа не иска да освобождава коланите си. Той ги обича. Нуждаем се от разумен разговор между управляващите органи. Писали сме на IBF и WBO. Кой ще е първият? Не можеш просто да кажеш на Антъни, че трябва да освободи единия", заяви промоутърът пред "Boxing Scene".

"Има ротационна система, която хронологично казва кой да отиде на първо място. Това е IBF. Но аз също така представлявам Усик, така че трябва да настоявам и за него. Ситуацията е малко объркана, но Джошуа ще защитава титлите си срещу който и да трябва. Но той наистина иска обединителен мач, така че, ще видим какво ще се случи на 22 февруари (мачът между Уайлдър и Фюри, бел.ред.). А какво показа, че ще се случи на мача Джошуа - Пулев компютърна симулация вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички