Еди Хърн: Може и да няма реванш Уайлдър - Фюри


Еди Хърн: Може и да няма реванш Уайлдър - Фюри
Снимка: Guliver/GettyImages

1368 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн заяви, че реваншът между Тайсън Фюри и шампиона на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър може да не се проведе, тъй като американецът не е достатъчно популярен за платформата Pay-per-view.

"Не съм уверен, че реванш Уайлдър - Фюри ще има. На мястото на Тайсън Фюри бих поискал лъвския дял от доходите по сделката с Уайлдър. Защо? Защото Уайлдър не е толкова популярен на платформата PPV", заяви Хърн, цитиран от Fightnews.

РЕВАНШЪТ НА УАЙЛДЪР - ФЮРИ МОЖЕ ДА БЪДЕ В ЛОНДОН

"Направихме им страхотно предложение, но отборът му ни отвърна с мълчание. Готови сме за велика битка. В нея Уайлдър ще спечели най-големите пари в кариерата си. Далеч повече, отколкото е печелил досега", допълни известният промоутър.

Както е известно, Фюри и Уайлдър се биха в началото на декември, като, въпреки че бе пращан два пъти в нокдаун, Фюри не загуби и мачът завърши с равенство. И двамата боксьори плануват да проведат реванш догодина.

Наскоро се появи информация, че мачът между британеца и американеца може да бъде в същия ден, в който Антъни Джошуа ще излезе отново на ринга. Подробности четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички