Джошуа се закани: Ще нокаутирам този идиот Уайт


Джошуа се закани: Ще нокаутирам този идиот Уайт
Снимка: Getty Images/Gulliver

2460 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа не бе в особено добро настроение след победата на Дилиан Уайт над Дерек Чисора миналата вечер и се закани да нокаутира "идиота Уайт".

Носителят на три пояса гледа на живо двубоя в лондонската зала О2, като след това се качи на ринга и размени реплики с Уайт, които очевидно го подразниха. "Дилиан идиот! Знаете ли защо? Аз подходих с уважение към него и му казах: "Дилиан, нокаутирах те първия път, но нека забравим за това, защото и двамата сме се развили като боксьори оттогава. Нега видим кой е по-добрият в момента".

"Ако Дионтей Уайлдър не е достатъчно сериозен и иска отново да се бие с Тайсън Фюри, и не иска да се пробва да стане абсолютен световен шампион, то Дилиан ще получи своя шанс. Той обаче започна да говори глупости. Аз не им обърнах внимание, но повярвайте ми за едно - никой в тежка категория не е на моето ниво", коментира Джошуа след срещата.

През 2015-та година Джошуа нокаутира Уайт в седмия рунд в сблъсъка помежду им. "Щом публиката твърди, че иска нов мач с Дилиан, след като разнеса по ринга и го нокаутирам, това не искам да чувам, че съм избрал лесния вариант и е трябвало да се бия с Уайлдър. Всеки един от тях е добре дошъл да се качи на ринга с мен", допълни Джошуа.

В последствие стана ясно, че гневът на световния шампион е бил предизвикан от остра реплика на Уайт, който е казал: "Искам да се бие с това дългуресто лайно". За момента изглежда все по-вероятно, че именно Уайт ще бъде съперник на Джошуа на 14-ти април на стадион "Уембли" в столицата на Великобритания, тъй като най-вероятно по същото време ще се състои и реванш между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри.

Бруталният нокаут, с който Уайт прати Чисора на земята - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички