Джошуа се готви за Кубрат Пулев повече, отколкото за мача с Владимир Кличко


Джошуа се готви за Кубрат Пулев повече, отколкото за мача с Владимир Кличко
Снимка: Gulliver/GettyImages

4242 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, беше категоричен, че британският боксьор е взел много сериозно предстоящия двубой срещу Кубрат Пулев за световните титли в тежка категория на IBF и WBA. Агентът дори сравни подготовката на шампиона с тази преди сблъсъка срещу Владимир Кличко.

"Aнтъни тренира здраво. Изумява ме, защото вече е постигнал толкова много, дори във финансово отношение, по отношение на престиж и любов от страна на феновете… И въпреки това е изключително мотивиран да работи повече. Та той сега тренира по-здраво, отколкото за мача с Владимир Кличко", отсече Еди Хърн пред боксовия канал "Behind the Gloves". 

Той коментира и честите подмятания на критици и други боксьори, че Джошуа може да очаква лесен мач и бърз нокаут срещу Кобрата, който досега има само едно поражение - в 5-ия рунд срещу Владимир Кличко.

"Всички си мислят, че той ще премине като танк през Пулев, докато мачът ще е много тежък. Кои са във вашия топ 5 на боксьорите в тежка категория? Според списание "Ринг", това са Антъни Джошуа, Дионтей Уайлдър и Кубрат Пулев.

Дори да не го слагате на трето място, той е поне в топ 5. Така че откровено говорим за изключително тежка задължителна защита на титлите", допълни Еди Хърн.

Битката за титлата на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е на 28-и октомври в Кардиф и може да я следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички