Джошуа разкри колко мача му остават на професионалния ринг и желаните съперници


Джошуа разкри колко мача му остават на професионалния ринг и желаните съперници
Снимка: Getty Images/Guliver

3691 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа планира да се боксира в още 14 или 15 мача на професионалния ринг, преди да прекрати своята кариера. 30-годишният британец продължава да се надява, че един ден ще се боксира с Дионтей Уайлдър, както и с Тайсън Фюри.

Попитан колко мача му остават на ринга, Джошуа заяви: "14, 15. Това означава към 35,40 мача може би." Към днешна дата Джошуа има 24 срещи на ринга, от които 23 са победи. Единственото му поражение дойде от Анди Руис, но спечели реванша, за да си върне и шампионските пояси.

Ей Джей продължава да таи надежди, че ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър и ще има възможността да обедини всички пояси, превръщайки се в абсолютен шампион: "Бих го намразил, защото е толкова трудно да обикалям и да събирам всички тези пояси. Тези пояси би трябвало да бъдат овакантени, защото би било отегчително, но има неща, които са извън моя контрол."

Както е известно, следващ съперник на Джошуа би трябвало да бъде или Кубрат Пулев, или Александър Усик. Британецът обаче продължава да мечтае за боксов мач срещу Уайлдър, за да постигне голямата си цел - обединяване на всички пояси в тежка категория.

Междувременно стана ясно, че Джошуа обмисля любопитно предложение за бой (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички