Джошуа призна, че не е очаквал реферът да прекрати първия двубой с Руис


Джошуа призна, че не е очаквал реферът да прекрати първия двубой с Руис
Снимка: Getty Images/Gulliver

2909 0

Антъни Джошуа отхвърли твърденията на световния шампион Анди Руис, който обяви, че по време на първата среща помежду им дори не е бил наранен. Мексиканецът бе свален още в третия рунд, но успя да стане, а след това да нанесе няколко зловещи удара на Джошуа за победата. Реваншът е в събота в Саудитска Арабия.

"Определено бе наранен. Не може да паднеш, ако не си пострадал. Това е много трудно нещо да се каже, когато се биеш, тъй като адреналинът ти е много висок. И кола да беше минала през нас, вероятно щяхме да намерим начин да станем. Мен ме свали 4 пъти и пак станах", заяви Джошуа пред Sky Sports.

"Единствената причина, поради която не отидох към средата на ринга бе, защото моята гума не бе поставена добре. Чаках рефера, който ме пита дали съм готова да се бия и му отговорих "Да". Чаках го я постави обратно гумата, но вместо това прекрати двубоя. Дали бях наранен? Не по начин, по който да не мога да продължа да се бие. Той също бе ранен, не по начин, по който да не може да се изправи, но със сигурност усети онзи удар", заяви още Джошуа.

"Научих от тази ситуация, че трябва да съм по-отговорен. Не оставяй на рефера да поеме тази отговорност и наблюдавай какво се случва. Можех да продължа двубоя, но следващия път ще кажа: "Готов съм, фума ми е поставена, така че давай". Така ще се справя със ситуацията следващия път". Реваншът е на 7-и декември, като ще може да следите изключителния двубой Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Междувременно Хърн за пореден път зачеркна Кубрат Пулев от плановете на Джошуа - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички