Джошуа изуми: Ако се притеснявах като Уайлдър, щях да си пия коктейла на Карибите


Джошуа изуми: Ако се притеснявах като Уайлдър, щях да си пия коктейла на Карибите
Снимка: Guliver/GettyImages

3993 0

Световният шампион в тежка категория на 4 боксови федерации Антъни Джошуа се поинтересува сериозно от мнението на боксовия анализатор Макс Келърман за това защо Дионтей Уайлдър на този етап отказва да се бие срещу британеца. Антъни разкри, че иска да се бие на 13-и април в Лондон срещу шампиона на WBC, но положителен отговор така и не е получил.

"В момента Уайлдър усеща, че моралът на вашия спор е на негова страна и чувства, че може да не се бие срещу теб, без да загуби позициите си от това", обясни Келърман, но Джошуа беше готов за подобен отговор.

"Не става въпрос за това кой как се чувства и какво мисли. Истината е, че ние трябва да се подчиняваме на това какво искат феновете и боксовата общественост. А те искат този двубой. Те изискват от мен да се бия с шампиони", обясни Джошуа и продължи.

"Ако аз се притеснявах за чувствата си, щях да съм на Карибите с коктейл в ръка. Но не го правя, защото имам дълг към феновете като световен шампион. И той е да се бия с най-добрите в бокса. Той има същия дълг, затова е редно да приеме да се бие срещу мен", каза още световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO. Той отправи и предизвикателство към Уайлдър - какво е то вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички