Джошуа иска да нокаутира Пулев... за да не е скучно


Джошуа иска да нокаутира Пулев... за да не е скучно
Снимка: Guliver/GettyImages

2262 0

Непобеденият до момента в професионалния бокс в тежка категория Антъни Джошуа се надява да нокаутира Кубрат Пулев по време на сблъсъка между двамата на 28-и октомври на "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф. Причината за това е, че според английския титан на феновете би им било скучно, ако се изиграят всички 12 рунда.

"Трябва да нокаутираш съперника - това добавя стойност към двубоя. Това е черешката на тортата - никой не идва на боксов мач, за да гледа 12 рунда. Това е скучно, освен ако не е побой", коментира Джошуа, цитиран от ESPN.

"Ако се играят 12 технични рунда и хората не се удрят взаимно, става скучно. Феновете искат да видят нокаут - сигурен съм.

Това е бокс в тежка категория - трябва да нокаутираш. Това носи вълнението у хората, а не съдиите да решат кой е спечелил. Това показва, че ти си водещият боксьор, че можеш да свалиш всеки и ти си силата, с която трябва да се съобразяват всички", допълни той относно нокаутите в бокса.

Що се отнася до Пулев, той подчерта, че това е най-тежкият му съперник след Владимир Кличко и отсече: "Ще дам 100 % от себе си. Не мога да го подценя".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички