"Джошуа е прекалено зает, за да се прави на модел в Инстаграм"


"Джошуа е прекалено зает, за да се прави на модел в Инстаграм"
Снимка: Getty Images/Guliver

4280 0

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа понася огромен брой критики за загубата си от Анди Руис-младши. Мексиканецът свали четири пъти британеца на земята, което доведе до технически нокаут.

Бившият американски боксьор Андре Уорд коментира поражението на AJ, като заяви, че Джошуа обръща повече внимание на външния си вид заради социалните мрежи, от колкото е необходимо.

"Той е златен медалист. Притежаваше три от четирите най-важни колана в тежка категория. Джошуа не е толкова слаб, колкото всички го изкарват след поражението. Научаваш много за хората, когато загубиш.

Той просто е изградил грешно тялото си. Има много повече мускули, от колкото са му нужни. Прекалено зает е с това да вдига тежести. По-важното за него е да изглежда като модел за Инстаграм, вместо да прекара това време в залата за бокс", заяви Уорд.

Антъни Джошуа получи много критики и относно треньора си. Специалисти са на мнението, че британецът трябва да смени настоящи си треньор. А какво е мнението на самия боксьор може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички