"Джошуа е като Херкулес, но може ли да носи тези мускули 36 минути?"


"Джошуа е като Херкулес, но може ли да носи тези мускули 36 минути?"
Снимка: Gulliver/GettyImages

2386 0

Промоутърът на най-добрия български боксьор Кубрат Пулев Кале Зауерланд даде интервю пред iFL TV, в което говори за предстоящия мач с Антъни Джошуа в края на месеца в Кардиф. Зауерланд смята, че британският №1 има слабости в своята игра и е сигурен, че Кобрата ще се подготви по най-добрия начин, за да използва това.

"Ако гледаме фактите, то шансовете на Кубрат са огромни. Не трябва да слушаме какво казват промоутърите, какво се говори по телевизиите и в другите медии, важни са фактите. Имаме срещу нас един млад шампион, това е ясно за всички. Той е много силен, много е бърз и много атлетичен. Но както всеки, така и той има слаби страни. Колко рунда е изиграл в професионалния бокс. Той още е млад и както сам каза, още се учи. 

Дали проблемите му не са с издражливостта? Най-вероятно да. Това са както силни страни, така и слаби. Не е лесно да носиш тези огромни мускули в продължение на 36 минути, а в това време трябва да понасяш и удари от противника. Джошуа е като Титани. Не, не е като Титаник, защото той потъна. По-скоро е като гръцки бог, като Херкулес. Но може ли Херкулес да носи тези тежки мускули повече от половин час и то срещу Кубрат Пулев", коментира Кале Зауерланд пред iFL TV.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички