Джошуа е готов на спаринги с Фюри и да му помогне да победи Уайлдър


Джошуа е готов на спаринги с Фюри и да му помогне да победи Уайлдър
Снимка: Guliver/GettyImages

2584 0

Двукратният световен шампион Антъни Джошуа настоява, че спаринг с Тайсън Фюри ще му помогне за победа при бъдещ сблъсък между двамата на ринга. Британецът си върна поясите на IBF, WBA и WBO, когато надигра Анди Руис по точки по-рано през декември, като впоследствие предложи спаринг с Фюри преди реванша на „Циганския крал“ с Дионтей Уайлдър за титлата на WBC през февруари.

30-годишният боксьор е категоричен, че иска да помогне на Фюри да бие Уайлдър и вярва, че спаринг ще му помогне, ако двамата се изправят един срещу друг в бъдеще. "Всичко опира до опита в края на деня. Това, което научих от себе си и това какво представлявам – ако направя грешка веднъж, не я правя повторно. С Фюри, първи спаринг помежду ни, може би за моя полза мога да го размятам по ринга или той да размята мен. Ако това се случи, ще си взема бележки и ще бъда готов, да се поправя, когато се изправим в истински мач. Всеки си мисли „няма да го направиш“, но никой не знае как работи мозъкът ми. Всеки говори от своя собствени опит и аз мога да говоря единствено и само от моя личен. Така че когато кажа, че ще се изправя срещу Фюри в спаринг, това е защото имам план в главата, за който никой няма да разбере. Ще го победя“, изрази увереност Джошуа пред Sky Sports.

Запитан относно това дали той иска да изпрати послание на Фюри, Антъни заяви: „Ако искаш помощ, аз съм винаги насреща и ако не пречи на графика ми, ще окажа със сигурност подкрепа, за да осигуря връщането на шампионския пояс на WBC обратно в Англия“. 

А как треньорът на Руис го обвини за загубата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички