Джошуа: Преди пушех, пиех и купонясвах всеки ден


Джошуа: Преди пушех, пиех и купонясвах всеки ден
Снимка: Getty Images/Gulliver

1973 0

Антъни Джошуа в момента е едно от най-големите имена в британският спорт, но животът не винаги е бил лесен за шампиона. 28-годишният боксьор е световен шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория, след като победи Джоузеф Паркър на "Принсипалити стейдиъм" в Кардиф, Уелс.

Джошуа отново разказа пред своите фенове, че е бил много близо да провали живота си, но е успял да се измъкне от ситуацията, в която е попаднал. "Никога не съм искал да бъде Майк Тайсън или Мохамед Али, а само да оправя живота си. Когато бях по-млад пушех, пиех и купонясвах всеки ден. Обичахме да излизаме и да пием бира – знаете, че когато тръгнете на клуб, гледате да се напиете, преди да влезете", разказва той.

"В един момент обаче осъзнах, че това не е правилно, започнах зравословен начин на живот и започнах да качвам мускули. Така умът ми започна да работи по-пъргаво. Осъзнах, че вместо да се бия по улиците и полицията да ме арестува мога да се боксирам и хората да ми плащат. Мислех, че това е лудост. Започнах да осъзнавам, че трябва да променя нещо или мога да бъда лошото момче от квартала или добър боксьор", допълни още Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички