Джошуа: Не уважавам почти никого в тежката категория


Джошуа: Не уважавам почти никого в тежката категория
Снимка: Guliver/GettyImages

2424 0

Звездата Антъни Джошуа се изказа арогантно за съперниците си в тежка категория на професионалния бокс, в това число и Кубрат Пулев. 28-годишният британец, който досега бе считан за един от най-учтивите и коректни спортисти в света, се показа в нова светлина.

Световният шампион на WBA, IBF и IBO навлезе в атакуващ режим и обяви, че не уважава съперниците и претендентите си. Поводът за това стана поредният вербален удар от страна на неговия сънародник Тайсън Фюри. Циганският крал е убеден, че Джошуа не заслужава да се нарича шампион и е длъжен да му предаде поясите си.

"Не го уважавам. Не уважавам почти никого от боксьорите в тежка категория. Не искам да ме разбирате погрешно. Преди го правех, казвах добри неща за съперниците си. Но нещата се променят. Няма как да говоря положително например за Фюри, след като той не показва такова нещо към мен. Да, Тайсън е достоен съперник, но само ако влезе във форма. Ще го посъветвам да спре да говори за мен и да започне да боксира. Нека спечели няколко мача, да си върне формата и ще уредим мач. Защото сега това просто е безсмислено", коментира Джошуа.

Звездата, изглежда, възнамерява да промени имиджа си на доброто момче в тежка категория, какъвто се изявява след спечеления златен олимпийски медал от Лондон 2012.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички