Дилиън Уайт се присмя на Пулев: Пълен боклук е!


Дилиън Уайт се присмя на Пулев: Пълен боклук е!
Снимка: Getty Images/Gulliver

4570 0

За пореден път Дилиън Уайт показа сериозно самочувствие за сметка на куп боксьори, които са преди него в световната ранглиста, и най-вече спрямо Кубрат Пулев, наричайки го "пълен боклук". Той даде този коментар за българина в следствие на въпрос за конкуренцията в тежка категория на световния бокс.

"Миналата седмица Еди Хърн каза, че съм бил на трето място - след Джошуа и Фюри. Освен че съм преди Уайлдър, трябва да съм и преди Тайсън, защото докато той се занимаваше с глупости, аз бих всичко наред. Аз съм номер едно, а Джошуа е втори", започна Уайт.

"Следващите са Фюри, Уайлдър, Паркър, Поветкин и Ортиз. Пулев? Пулев е пълен боклук, а Усик дори не се е бил в тежка категория", отсече Уайт, който съвсем наскоро отказа доста сериозна сума, за да се бие именно срещу Пулев в зала "Арена Армеец".

В следващия си мач Уайт ще се изправи срещу Ривас, като твърди, че Луис Ортиз е отказал 2 милиона паунда да се бие срещу него. "Преди да договорим сблъсъка с Ривас, имаше други потенциални мачове. Исках да се бия с Луис Ортис, но неговия отбор се изплаши. Какви ли не извинения не използваха. Всичко, което Еди Хърн ви казва за тях е истина. Отказаха оферта от два милиона паунда, за да излезе срещу мен. Чух, че Мануел Чар е говорил нещо и моментално пожелах двубой и с него. Но Чар също нямаше никакво намерение да се виждаме", каза Уайт. Междувременно станаха ясни претенциите на Джени Суши към Кубрат Пулев и "кралицата на голото суши" иска изумителна сума от Кобрата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички