Дилиън Уайт обяви изненадващия следващ съперник на Джошуа


Дилиън Уайт обяви изненадващия следващ съперник на Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

2267 0

Британският боксьор с ямайски произход Дилиан Уайт разкри, че има информация за това кой ще бъде следващият съперник на суперзвездата в тежка категория Антъни Джошуа. Наскоро промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, заяви, че клиентът му ще се качи на ринга първо срещу Уайт, но той не смята, че това ще бъде така.

"Не знам какво ще се случи. Мислех, че поне някой ще се свърже с мен. Няма да мога да се видя с Еди Хърн още две седмици, няма да имам достатъчно време да се подготвя за мач с Джошуа, това е голям бой. Човек винаги трябва да знае какво да прави. Трябва да знам какво трябва да правя сега и какво в края на месеца", коментира Уайт.

"Слуховете гласят, че Антъни Джошуа ще проведе следващия си бой в САЩ, на "Медисън Скуеър Гардън", а съперник ще му бъде Джарел Милър", каза още боксьорът.

В последния си мач, който беше на 22 декември, Уайт победи сънародника си Дерек Чисора с нокаут в единадесетия рунд. А какви са шансовете на Кубрат Пулев да срещне на ринга Джошуа през тази година вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички