Дилиън Уайт нападна Кобрата: Няма пари за подобен мач и само ме размотава


Дилиън Уайт нападна Кобрата: Няма пари за подобен мач и само ме размотава
Снимка: SportLive.bg

2582 0

Британският боксьор Дилиън Уайт нападна остро българската звезда в този спорт Кубрат Пулев. Както вече е известно, двамата преговаряха за мач по между си, но в последния момент разговорите бяха прекратени, а мачът официално отказан. Сега Уайт излезе пред медиите и обяви каква е била причината за това срещата да бъде отменена.

"Някакви хора не искаха да се бият с мен и само ме размотаваха. Говоря за Кубрат Пулев и неговия щаб. Те нямаха пари за мача, като това се видя и в другите му преговори за мачове. Той искаше да чакам до септември, но аз съм в бокса, за да се бия и да изкарам пари. Планирам да направя мач сега с Джоузеф Паркър, а през октомври да организирам още една среща. Промоутърът ми Еди Хърн знае моите планове и няма значение кой боксьор ми доведе, аз ще се бия с него. Знам, че вече има няколко опции с големи имена в този спорт.

Другият, който ме размотаваше, това беше Дионтей Уайлдър. Той обаче просто говореше глупости и накрая нищо не стана. Нямам намерение да чакам никого, защото това значи една година да съм извън ринга. Просто искам да се бия", заяви Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички