Българите в Лос Анджелис защитават Кубрат Пулев с петиция, Андреа е суперважна за победа срещу Суши

По-късно днес най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще се изправи пред Атлетическата комисия на щата Калифорния. Причина за това е обвиненията на американската журналистка Джени Суши в сексуално посегателство, заради което към момента българинът е с отнет лиценз на територията на щата.

Юристи смятат, че изключително важно е в този момент до Кобрата да бъде половинката му Андреа. Важно е подсъдимият да получи подкрепата на жената до себе си по време на заседанието и да му оказва подкрепа по всякакъв начин. Мнението им е споделено и от адвокатите по сексуални посегателства в САЩ.

Палавата Суши търсеше си "гуши", ала Кобрата ще я запуши

И сега какво се случва? Най-добрият ни боксьор в тежка категория Кубрат Пулев е обвинен в "сексуален тормоз", тъй като целунал "журналистка" в СА...

Истината е, че изходът от това дело е изключително неясен. Предварителните очаквания в момента са въпросните клипчета, с които Пулев и лагерът му разполагат, да не могат да помогнат в изясняването на случая. Смята се дори, че те само могат да навредят на сънародника ни, тъй като за съда не е важно как и дали Джени Суши е танцувала в скута на някой след мача, а единствено и само случката с целувката непосредствено след срещата с Богдан Дину. 

АНДРЕА НОКАУТИРА ДЖЕНИ СУШИ С ПОСЛЕДНАТА СИ ФОТОСЕСИЯ (СНИМКИ)

Важно е да се уточни, че Кубрат Пулев има сериозна подкрепа извън заседателната зала. Българите в Лос Анджелис подкрепят боксьора ни в тежка категория и са готови да изпратят петиция до комисията, тъй като според тях правата им на фенове са нарушени.

Още по темата

Please select answer!