Британците отписаха шансовете на Кубрат да бие любимеца им Джошуа


Британците отписаха шансовете на Кубрат да бие любимеца им Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

2032 0

Феновете на бокса във Великобритания не вярват, че Кубрат Пулев може да застраши Антъни Джошуа и да му измъкне световната титла на IBF. Това показа допитване на английския вестник "Mirror", пуснато на техния сайт.

Не е ясно какъв брой хора са гласували досега, но 87 % от тях отговарят с "да" на въпроса: "Ще бие ли Антъни Джошуа Кубрат Пулев?". Само 13% от участвалите в анкетата отговарят отрицателно.

Все пак 13% вяра в шансовете на 37-годишния българин не е толкова лош резултат и със сигурност той е повлиян от добрата форма, която боксьорът от София показа по време на битката си срещу Хюи Фюри. Пулев победи с единодушно съдийско решение, след като съперникът му издържа всичките 12 рунда.

На Кубрат обаче може да му се наложи да почака, докато се стигне до бой с британеца. Преди това Ей Джей има да защитава други свои титли. Интересната новина от днес е, че екипът на Кобрата ще се опита да спечели търга за двубоя с британеца. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички