"Boxingnews24": Кубрат Пулев стана бавен, възрастта не прощава


"Boxingnews24": Кубрат Пулев стана бавен, възрастта не прощава
Снимка: БГНЕС

22339 0

Българската звезда в бокса тежка категория - Кубрат Пулев, е загубил най-добрите си качества с напредването на възрастта. Заради това и в евентуална битка между него и Адам Ковнацки шансовете са повече на страната на поляка. Такова мнение изрази боксовият портал boxingnews24.com. Както е известно, тази година Кобрата навърши 38 години.

"Пулев не се движи добре поради възрастта и габаритите си. Той е добър в излизането напред за атака, но това е всичко. Мачът между него и Ковнацки е битка, която и двамата могат да спечелят. Пулев щеше да бъде фаворит в боя преди 5 години, но той загуби скорост поради възрастта си. Ковнацки пък има шанс да спечели мача, ако успее да задържи теглото си", пише боксовото издание.

"В разцвета на силите си Пулев имаше хубав удар, но преди той пробваше удари, с които да свали противника, докато сега действа по-търпеливо и с по-обрани удари. Този стил на бой ще бъде идеален за Ковнацки, който се справя добре срещу бойци, които излизат напред и се бият бавно. Пулев не може да се върне обратно към боеца, който някога е бил, защото възрастта го е завладяла", коментират още от boxingnews24.com. Как коментира Ковнацки възможността да се бие с Пулев вижте в този материал. 

Дали непобедимият доскоро британец ще се върне на върха в световния бокс, или мексиканската сензация ще затвърди своята доминация, ще разберем в събота, а вие може да следите Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички