Боксовата легенда Пакиао взима 4 пъти повече от шампиона за битката в Лас Вегас

Феноменът в полусредна категория на Световната боксова асоциация Кийт Търман може и да е непобеден на ринга, но въпреки това ще вземе 4 пъти по-малка сума от дългоочакваната битката в световния бокс с една от най-големите легенди в бокса - Мани Пакиао.

Минималната сума, която филипинецът ще прибере за звездния дуел, е 10 милиона долара. Тази цифра обаче е преди да бъдат изчислени постъпленията от "pay-per-view", което ще стане ясно на по-късен етап, но се очаква двамата боксьори да си разделят десетки милиони от закупуването на пакети за гледане на битката.

Звезда в тежка категория: Джошуа достигна предела на силите си, вече съм по-добрия боксьор

Британският боксьор Дилиън Уайт е на мнение, че неговият сънародник и бивш световен шампион - Антъни Джошуа, вече е достигнал предела на силите с...

Търман се дърпаше до последно да подпише договора, защото не иска да приеме, че Пакиао е "движещата" сила на двубоя между двамата, но въпреки това ще се разпише срещу минимална сума от 2.5 милиона долара - най-големият чек в кариерата му, независимо че е шампион.

Боксовият двубой между двамата ще се проведе в неделя рано сутринта българско време, като двамата ще се бият в Лас Вегас. А какво се случва с реванша Джошуа - Руис четете в тази статия!

Още по темата

Please select answer!