Боб Аръм определи Уайлдър като "ужасен боксьор", но пък призна кое е силното му оръжие


Боб Аръм определи Уайлдър като "ужасен боксьор", но пък призна кое е силното му оръжие
Снимка: Getty Images/Guliver

3516 0

Легендарният промоутър Боб Аръм, който представлява и непобедения претендент в тежка категория Тайсън Фюри, дава на своя боксьор огромно предимство по отношение на боксовите умения, в предстоящия мач срещу световния шампион на WBC Дионтей Уайлдър.

Фюри и Уайлдър ще проведат реванш на 22 февруари в Лас Вегас, Невада, САЩ. "Не съм виждал боксьор с подобен нокаутиращ удар. Никога не съм виждал нещо подобно. Всъщност това се набива на очи заради факта, че той не умее да се боксира. Той е ужасен боксьор. Той демонстрира как не трябва да се боксирате, но има тази дясна ръка, а тя е като лазер, който ще намери най-уязвимото място от анатомията на опонента му", заяви Аръм.

Интересната новина покрай датата за двубоя е фактът, че ще бъде заложена съдбата и на още една титла. Това е коланът на боксовата библия "Ring Magazine", като за последно тя бе владение на Тайсън Фюри. В момента тя е свободна и ще бъде притежание на победителя в Лас Вегас.

Двамата боксьори изнесоха истинско представление през декември 2019 година, когато в Лас Вегас Тайсън Фюри изглеждаше, че ще спечели битката с изключително технична игра, преди в 12-ия рунд Уайлдър да нанесе умопомрачителен прав, с който просна британецът на пода. Като по чудо обаче Фюри се изправи, а съдиите разделиха точките между двамата. Тогава почти цял свят обвини реферите в пристрастие поради факта, че мачът се изигра на територията на Уайлдър (припомете си шокиращото изправяне на Фюри в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички