Боб Аръм: Още не мога да разбера как Анди нокаутира Джошуа


Боб Аръм: Още не мога да разбера как Анди нокаутира Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

4637 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - легендарният в боксовите среди Боб Аръм, на свой ред проговори за голямото събитие в този спорт от последните дни - загубата на Антъни Джошуа от Анди Руис-Младши. Аръм е бивш промоутър на мексиканеца, който шокира света на бокса.

"Имах щастието да гледам миналите мачове на Джошуа и мога да кажа, че тази вечер някакъв друг боксьор се биеше срещу Руис. Не го познах. Не знам дали се е подготвил добре за боя", заяви американецът, цитиран от "World Boxing News".

"Познавам много добре Анди, тъй като компанията ни "Top Rank" промотира всичките му мачове до 2018 година. Той е страхотно момче. Притежава скорост и реакция, но е все още малко пълен и не притежава силен удар. Така че, не мога да разбера как Руис успя да нокаутира Джошуа", допълно промоутърът.

"Колко пъти Анди го прати в нокдаун? Четири, нали? Може би всичко е заради подценяването. Първоначално Джошуа се готви за мач с Джарел Милър, а след това срещу него изправиха Руис", завърши Аръм. Кубрат Пулев пък посъветва Джошуа да не бърза да излиза за реванш срещу новия световен шампион. Какво още каза Кобрата за големия мач вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички