Боб Аръм: Имаме договор за реванша Фюри - Уайлдър, но може и да пропадне

Американският бизнесмен Боб Аръм, по-известен на българската аудитория като промоутър на Кубрат Пулев, потвърди, че вече има договор за дългоочаквания реванш между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Аръм все пак подчерта, че това не дава 100-процентови гаранции, че мачът ще се състои.

"Договорът е подписан. Но както често се случва в бокса, може и да пропадне. И двамата имат междинни мачове. Уайлдър го очаква битка с Луис Ортис. Дионтей имаше големи проблеми в първата среща. Фюри ще се бие с онзи висок противник от Швеция (кой е той - вижте тук)", сподели Аръм.

Фюри за реванша: Този път не съм прекалявал с алкохола, ще нокаутирам Уайлдър

Британският боксьор Тайсън Фюри не изневери на стила си и направи нова култова реплика в световния бокс. "Циганският крал" коментира дългоочакван...

"Надявам се и двамата да спечелят. Имаме дата за реванша. Два канала ще излъчват боя. Всичко е уговорено, но всеки един от тях може да загуби своите срещи", добави още Боб Аръм.

Междувременно стана ясно, че братът на Тайсън - Хюи Фюри, ще се изправи срещу изключително тежък съперник (подробности четете тук).

Още по темата

Please select answer!