Бивш съперник на Кубрат Пулев ще се бие в Пловдив


Бивш съперник на Кубрат Пулев ще се бие в Пловдив
Снимка: принтскрийн

1820 0

Кубрат Пулев коментира предстоящата голяма боксова гала вечер, която ще се проведе на 14 декември в Пловдив. На нея ще вземе участие и неговият брат - Тервел, като неговият двубой трябва да е основният в програмата.

“На 14 декември в зала “Колодрума” в Пловдив организираме много силна гала вечер. Тервел ще се бие за интерконтиненталната титла на WBA срещу много сериозен противник. Смятам, че ще стане невероятно шоу. Пловдив е боксов град и ще има много емоции в залата. Моят бивш съперник Богдан Дину също ще се бие в Пловдив. Ще има още много интересни двубои с международно участие”, заяви Кубрат Пулев пред “Диема Спорт”.

Рано тази сутрин Кобрата победи американеца Райдъл Букър. Българинът победи по точки след единодушно решение на съдиите, а след двубоя показа, че вече в главата му единствено ще е мач за световната титла. Очакванията са след реванша между британеца и новия световен шампион през декември да стане ясно кога Пулев ще получи шанс да се бие за титлата и дали изобщо ще е срещу един от двамата - ето и какво каза Еди Хърн по темата в този линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички