Без церемонии: От щаба на Дину искат служебна загуба за Кубрат


Без церемонии: От щаба на Дину искат служебна загуба за Кубрат
Снимка: Instagram

8584 0

Проблемите в кариерата на Кубрат Пулев се задълбочават с всеки изминал ден, като този път заплахата идва от лагера на Богдан Дину - съперникът на българина на ринга в последния му мач. Румънецът, който обвинява Кобрата, че е постигнал победата си с нечист удар, е поискал служебна загуба за българина, съобщава "Гонг".

В началото на седмицата стана ясно, че от лагера на Дину са пуснали жалба срещу резултата от мача. Смяташе се, че те ще искат преиграване на двубоя, но се оказва, че мениджърът на румънеца - Грег Коен, е поискал служебна загуба за Пулев.

КАК СКАНДАЛЪТ С ЦЕЛУВКАТА РАБОТИ ЗА КУБРАТ И ЗА БОЯ МУ ЗА СВЕТОВНАТА ТИТЛА?

Решение относно това ще бъде взето на 14 май, когато е и изслушването на българския боксьор по другия казус - претенциите на репортерката Дженифър Равало Пулев да бъде наказан, заради това че я целуна без нейно съгласие по време на интервю. И двете решения ще бъдат взети от Калифорнийската атлетическа комисия.

Коен иска задействането на чл. 4 CCR-368 от Официалните правила на Атлетическата комисия на щата Калифорния, според който резултатът от даден мач може да бъде променен служебно, ако за постигането му са използвани нерегламентирани методи. Междувременно Равало и адвокатката ѝ поискаха наказание за боксьора и пред WBA. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички