Бащата на Хабиб: Бой с Макгрегър по правилата на бокса? Може би


Бащата на Хабиб: Бой с Макгрегър по правилата на бокса? Може би
Снимка: Getty Images/Gulliver

2531 0

Абдулманап Нурмагомедов - бащата на шампиона в UFC Хабиб Нурмагомедов, заяви, че двамата са склонни да проведат мач срещу Конър Макгрегър, но по правилата на бокса. Неотдавна руснакът победи ирландеца в мегасблъсък, но по правилата на ММА.

"Мач срещу Конър по правилата на бокса би бил интересен за нас. Хабиб показа, че е способен да побеждава най-добрите в смесените бойни изкуства. Той е казвал това и преди, но малцина повярваха. Но след ярките победи над Майкъл Джонсън, Едсон Барбоса и Конър започват да вярват. Хабиб е способен да го направи и на боксовия ринг", заяви Нурмагомедов-старши, цитиран от "Известия".

ХАБИБ ПРИЗНА С КАКВА ОБИДА ГО НАКАРАХА ДА ИЗСКОЧИ ОТ КЛЕТКАТА

"Хабиб има всички умения, за да победи по босковите правила. Едно от ключовите умения мога да нарека издръжливостта. Спомням си петрундовата битка с Якинта, в която Хабиб показа своята готовност да се бие във всякакви категории, при това използвайки всички хватки и удари. Искам да отбележа, че боят с Якинта имаше голямо значение за нас: на карта бе заложен шампионският пояс и беше важно да проведе боя хладнокръвно, взамайки своето. Което и направихме", коментира Абдулманап Нурмагомедов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички