Аръм: Джошуа може никога да не бъде същият след загубата от Руис


Аръм: Джошуа може никога да не бъде същият след загубата от Руис
Снимка: Guliver/GettyImages

2308 0

Известният промоутър Боб Аръм критикува решението на Антъни Джошуа и екипа му да проведат незабавен реванш срещу Анди Руис. Американецът, чийто клиент е Кубрат Пулев, изрази опасения, че загубата от мексиканеца може да провали кариерата на британската звезда.

"Нека ви дам един пример, който английските фенове на бокса ще разберат. Имахме един велик боец в средна категория. Хората казваха, че ще бъде по-добър от Шугър Рей Леонард. Той бе шампион на име Доналд Къри. Сложихме го на ринга срещу един човек, наречен Лойд Ханиган, човек, срещу когото можеше да спечели. Но загуби. Спомням си как Ханиган се търкаляше по платното след битката. Къри никога не бе същият след това", коментира Аръм, цитиран от telegraph.co.uk.

"Той беше брилянтен, изглеждаше сякаш е непобедим. Тогава Ханиган го победи и Къри никога не се възстанови. После Майк Маккалъм го събори. И той никога не стана същият боец. Това същото може да се случи с Антъни Джошуа", допълни американецът.

Аръм заяви, че като промоутър никога не би направил веднага реванш между Руис и Джошуа. "Това е най-тъпото нещо, предвид факта, че Джошуа е млад боец. Идеята да го върнете към Руис е лудост. Дайте му няколко битки. Забравете за титлите. Титлите винаги ще бъдат там. Джошуа е велика личност. Не трябва да се връща към Анди Руис. Всеки истински боксьор ще ви каже това. За съжаление, неговият промоутър не е боксов човек", завърши промоутърът. Какво още каза Аръм за Джошуа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички