Антъни Джошуа в откровен разговор за сина си и дали иска да последва стъпките му в бокса


Антъни Джошуа в откровен разговор за сина си и дали иска да последва стъпките му в бокса
Снимка: Guliver/GettyImages

1952 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа повдигна леко завесата около личния си живот, говорейки за 2-годишния си син. Той сподели, че ще е щастлив, ако един ден и наследникът му реши да се занимава в бокс. 

"Синът ми ще бъде възпитан по начина, по който съм възпитан и аз, да бъде много трудолюбив и готов на жертви. Искам да е мъдър и да може да взима трудни решения. Аз трябваше да изплувам от моята среда чрез юмруците си, докато други използваха краката си, за да играят футбол. Ще съм щастлив един ден и моят син да се занимава с бокс, но на първо място той ще трябва да мисли с главата си", заяви Джошуа пред Sky Sports. 

Британецът е носител на титлите на WBA, IBF и IBO, след като през април победи легендарния Владимир Кличко на "Уембли". След по-малко от 20 дни му предстои защита на пояса срещу Кубрат Пулев в Кардиф. 

"Когато гледам мача си с Кличко, знам едно и то е че трябваше да се справя много по-добре. Спечелих, но можех да го направя по много по-лесен начин. Ще дойде време и когато ще ме победят и тогава ще трябва да покажа, че мога да се върна", завърши Джошуа.

Битката между Кубрат и Джошуа е на 28 октомври и ще може да я следите НА ЖИВО в SPORTLIVE.BG.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички