Антъни Джошуа с ясно и категорично послание към Кубрат Пулев


Антъни Джошуа с ясно и категорично послание към Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

18123 0

Следващият опонент на Антъни Джошуа на ринга все още не е ясен, но се очаква да бъде един измежду задължителните претенденти за пояса на WBO Олександър Усик и този на IBF – Кубрат Пулев.

Разочароващо за шампиона, вероятно ще се наложи той да оваканти един от двата пояса, за да се бие с Усик или Пулев, но въпреки това, той очаква с нетърпение една вълнуваща 2020 година. „Би било много неприятно, защото е много трудно да спечелиш всички тези пояси, а още по-трудно е да ги задържиш за дълго време. Така че овакантяването заради боксовите правила ще бъде досадно, но има неща, които са извън контрола ми. Ако загубя един, знам, че мога да си го върна.

Времето лети толкова бързо, лесно е да забравиш някои неща. Така че очакваме с нетърпение да влезем в новата годината и новите предизвикателства, като натрупаме нови незабравими спомени. Това е визията за 2020. Който и да е пред мен, ще бъде свален. Оставам концентриран и независимо от съперника, аз ще бъда готов“, заяви Джошуа пред Sky Sports.

Въпреки че Ей Джей предпочита да се озове на ринга първо срещу Усик, това е по-малко вероятният вариант. Запознайте се с причините да видим първо Джошуа срещу Пулев през 2020 година в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички