Антъни Джошуа призна: Офертата към Уайлдър беше невероятна, но...


Антъни Джошуа призна: Офертата към Уайлдър беше невероятна, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

4389 0

Безспорно най-доминиращата сила в световния бокс Антъни Джошуа разкри, че той и екипът му са се опитвали до последно да убедят Дионтей Уайлдър да се изправи срещу него в най-скоро време. Както е известно, британецът има резервирана дата за април на "Уембли", като до момента съперникът му не е разкрит. Със сигурност обаче това няма да е Бронзовия бомбардировач.

"Уайлдър има различни опции в момента и се интересува от други съперници. Струва ми се, че за да има такива претенции, трябва да държи поне един пояс, защото аз имам останалите. Офертата ни беше страхотна, но той предпочете други битки и аз също трябва да поема по друг път в момента, така че го изчаквам", обясни Антъни Джошуа, цитиран от Sky Sports.

В същото време световният №1 се надява да види Тайсън Фюри с титла, за да излезе именно срещу него в опит да спечели всички важни пояси в тежка категория.

"Това би било феноменален двубой, с удоволствие бих се бил с него. Мисля, че Фюри победи Уайлдър в Ел Ей и ще е историческо двама британски боксьори да се бият, за да обединят всичките пояси. В очите на много хора Фюри е шампион и дори да няма в момента колан, той е в топ 3 и ще бъде прекрасно", отсече Джошуа.

Междувременно Антъни все още не е обявил кой е слеващият му съперник, но ето кой е фаворит за двубой срещу Джошуа през април (вижте подробности)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички