Антъни Джошуа назова срещу кого иска да се бие, ако Уайлдър не иска


Антъни Джошуа назова срещу кого иска да се бие, ако Уайлдър не иска
Снимка: Getty Images/Gulliver

1900 0

Световният шампион на 3 федерации Антъни Джошуа иска да се изправи срещу Дионтей Уайлдър в следващия си двубой. Но няма да се разсърди, ако американецът се откаже, а вместо него се изправи срещу човек, който цял свят мечтае да види на един ринг срещу Джошуа - Тайсън Фюри.

"Тайсън Фюри не би отказал среща с мен. Ако до двубой с Дионтей Уайлдър не се стигне, тогава с удоволствие ще се бия с Фюри", заяви Джошуа.

Световният шампион обаче е категоричен, че Фюри трябва да влезе в далеч по-добра форма, за да има какъвто и да е шанс за битка.

"Tой все още тежи с 13 килограма повече, отколкото в битката му с Владимир Кличко. Въпреки факта, че Фюри свали доста килограми, той все още тежи повече от необходимото. Когато свали още няколко килограма, ще кажа, че е влязъл в оптимална форма. Засега Фюри не е готов физически, всичко зависи от него. Когато бъде готов и аз ще бъда готов", заяви Джошуа.

"Как тренира Фюри? Един път на ден? Бих предпочел да тренирам по два пъти на ден. Той е казвал, че прави по една боксова сесия и по един крос на ден. Защо? Нима той се опитва да бъде боксьор и лекоатлет по едно и също време? Бих го посъветвал да отиде в залата и да се концентрира върху тренировките. Най-добрите боксьори прекарват по-голямата част от времето си във залата", категоричен беше Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички