Антъни Джошуа: Жадувам отмъщение, искам си коланите обратно!

Развенчаният вече световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа призна, че иска да си отмъсти на Анди Руис, който вчера му нанесе технически нокаут. След мача британската звезда раздаваше усмивки и се снима със своя противник, но няма съмнение, че е преживял тежко първата загуба в професионалната си кариера.

"Да, загубих. Но ни предстои реванш. Сега много искам да си отмъстя. Имам нужда само от победа, искам бързо да си върна коланите от Руис. Моята насока в спорта не се е променила", заяви Джошуа, цитиран от "Boxing Scene".

Батките смениха химията с дюнер и сникърс: Промените след побоя на "Дебелия" над Джошуа

Алилуя, бейби! Доказателството, че здравите тренировки, безподобните хранителни режими, изваяното тяло и мускулната маса са нищо пред биреното шк...

Същото издание цитира други думи на разочарования британец. "Това просто не беше моята вечер. Беше вечерта на Анди Руис. Но знаете ли какво? Това е добре за телевизията, за зрителите. И сега ще трябва да го направим отново", казва Джошуа. Според бъдещ негов съперник, в реванша той ще нокаутира мексиканеца най-късно в третия рунд. Вижте подробности в този материал.

Още по темата

Please select answer!