Анди Руис отговори подобаващо на думите на Джошуа, че ще го нокаутира в Тихуана


Анди Руис отговори подобаващо на думите на Джошуа, че ще го нокаутира в Тихуана
Снимка: Guliver/GettyImages

4260 0

Новият световен шампион Анди Руис отговори подобаващо на Антъни Джошуа и заканата му, че дори реваншът да е в Тихуана, той ще нокаутира мексиканеца в родината му. Британецът настоява битката да е в на стадион "Милениум" в Кардиф, но след тези думи изненадващят шампион на WBC, WBO и IBF иска да се бие в родината си и предизвика специалиста по нокаути.

"Антъни Джошуа говореше, че ще ме бие в Тихуана. Докажи го, хайде да направим боя в Мексико. Знам, че беше много мотивиран да направиш нашия мач в САЩ. Искаше да изградиш репутация", написа Руис в Twitter.

Мексиканецът все още няма насрочен следващия мач, но се очаква това да е реванш срещу Антъни Джошуа. Все още не е ясно кога и къде ще се проведе боксовият двубой, но тези подробности ще бъдат изчистени до края на лятото. Битката ще се проведе най-късно през декември. Въпреки очаквания реванш, Кубрат Пулев се опитва да се уреди с мач за титлата до края на година (вижте подробности в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички