Анди Руис отговори подобаващо на думите на Джошуа, че ще го нокаутира в Тихуана

Новият световен шампион Анди Руис отговори подобаващо на Антъни Джошуа и заканата му, че дори реваншът да е в Тихуана, той ще нокаутира мексиканеца в родината му. Британецът настоява битката да е в на стадион "Милениум" в Кардиф, но след тези думи изненадващят шампион на WBC, WBO и IBF иска да се бие в родината си и предизвика специалиста по нокаути.

"Антъни Джошуа говореше, че ще ме бие в Тихуана. Докажи го, хайде да направим боя в Мексико. Знам, че беше много мотивиран да направиш нашия мач в САЩ. Искаше да изградиш репутация", написа Руис в Twitter.

Джошуа посочи точно къде иска да е реваншът с Руис

Британският боксьор Антъни Джошуа ще се съгласи да се бие с Анди Руис на „неутрална територия", но много би искал реваншът между двамата в ...

Мексиканецът все още няма насрочен следващия мач, но се очаква това да е реванш срещу Антъни Джошуа. Все още не е ясно кога и къде ще се проведе боксовият двубой, но тези подробности ще бъдат изчистени до края на лятото. Битката ще се проведе най-късно през декември. Въпреки очаквания реванш, Кубрат Пулев се опитва да се уреди с мач за титлата до края на година (вижте подробности в тази статия).

Още по темата

Please select answer!