Анди Руис: Преди година мислех да напусна бокса заради безпаричие


Анди Руис: Преди година мислех да напусна бокса заради безпаричие

2468 0

Световният шампион в тежка категория на WBO, WBA и IBF - Анди Руис, разказа колко трудно му е било в кариерата заради липсата на средства. Мексиканецът призна, че се е замислял да прекрати боксовата си кариера и разказа как успехът над Антъни Джошуа в началото на месеца промени живота му.

"Много съм щастлив. Преди една година исках да приключа с бокса, тъй като нямах достатъчно пари. Но и на улицата не исках да живея. Като по-млад извърших лоши неща, татко трябваше да ме търси из улиците и да ме води на тренировки. Ако не беше боксът, щях да попадна в беда, или да остана на улицата. Благодарение на татко и бокса постигнах всичко", заяви Руис, цитиран от "Boxing Scene".

"Когато се срещнах с президента на Мексико, бях нервен. Той беше невероятно горд. Успях да поговоря с него, сякаш ми е роднина. Ако говорим за бъдещи планове, то първо трябва да проведа реванш срещу Антъни, а после вече да мисля за мача с Дионтей Уайлдър", допълни боксьорът. Вижте историята на Руис преди триумфа срещу Джошуа в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама