Анди Руис: Аз съм мексиканският Роки, шампионът на народа


Анди Руис: Аз съм мексиканският Роки, шампионът на народа
Снимка: Getty Images/Guliver

7669 0

Световният шампион в тежка категория Анди Руис-младши сподели мотивацията си да запази своите пояси и след реванша с бившия шампион Антъни Джошуа на 7 декември в Саудитска Арабия. Руис шокира боксовия свят с нокаута си срещу Джошуа, с което се превърна в първия мексиканец, станал шампион в тежка категория.

"Знам, че Ей Джей си иска медалите обратно, но те са мои. На 7 декември ще спечеля по същия начин. Все още имам мотивацията. Току-що спечелих тези пояси, да не мислите, че искам да ги изгубя веднага? Всички ме подценяват още от дете. Имаше моменти, в които исках да се откажа. Но хора като баща ми ми казаха да продължа да преследвам мечтите си. Изглеждам тежък, изглеждам голям, но винаги съм имал нагласата, че ще стана първия мексикански шампион в тежка категория", заяви Руис на днешната пресконференция на двамата боксьори в Лондон.

"Хората казват, че аз съм мексиканският Роки, шампионът на народа. Знам, че той ще даде всичко от себе си, за да ме победи, но аз искам да напиша своята история и сега Антъни Джошуа стои пред мен", допълни Руис. А какво гигантско обещание даде той преди реванша вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички