Звезда на НБА преби човек на улицата и след това се похвали (ВИДЕА)


Звезда на НБА преби човек на улицата и след това се похвали (ВИДЕА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2007 0

Повече от любопитно видео бе разпространено в социалните мрежи. На него се вижда как звезда от Националната баскетболна асоциация (НБА) пребива човек буквално на улицата. Става въпрос за 34-годишния Джей Ар Смит, който за последно игра в Кливланд, а в момента е свободен агент.

Клипът бързо бе определен като скандален, а на него ясно се вижда как Смит пребива млад човек на улицата в Лос Анджелис, като по същото време в града текат простести, които се състоят заради смъртта на Джордж Флойд, който бе нелепо и неадекватно убит от полицай в Минеаполис.

Още по-странното обаче е, че малко след появата на това видео, Смит пуска специално обръщение, в което се хвали с постъпката си. Той информира, че мъжът е бил част от протестиращите и е счупил прозореца на колата му, като накрая добавя, че е "спукал от бой задника на виновника". Вижте двете видеа по-долу. А друга звезда от НБА - Леброн Джеймс, "попита" защо Америка не обича тъмнокожите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички