Най-лютият спор в баскетбола в последно време завърши с прегръдка заради Коби


Най-лютият спор в баскетбола в последно време завърши с прегръдка заради Коби
Снимка: Getty Images/Guliver

2090 0

Бившият баскетболист от НБА Кендрик Пъркинс, който сега е коментатор на любимия си спорт, реши да се помири с бившия си съотборник в Оклахома Сити Тъндър - Кевин Дюрант. Двамата бяха влезли в словесни битки в последно време, след като имаха разногласия по въпроса кой е най-великият баскетболист в историята на Оклахома. Настоящият анализатор освен това критикува активния си колега за това, че премина от Тъндър в Голдън Стейт Уориърс.

Сега обаче Пъркинс пожела да се помири с Дюрант заради загиналия трагично Коби Брайънт. Легендата на Лос Анджелис Лейкърс загуби живота си в авиокатастрофа в неделя, която погуби и дъщеря му Джиана, 13-годишна. "Занапред винаги ще мисля така: какво би направил Коби в тази ситуация? Той определено би искал повече да мислим не за него, а за дъщеря му. Би искал да решим разногласията с нашите братя и да продължим напред", написа Пъркинс в Twitter.

Впоследствие тексасецът се обърна към Дюрант: "Просто исках да кажа, че те обичам, брат. Искам да ти поднеса извиненията си за моментите, в които те нараних. Надявам се да ми простиш. Обичам те, братко. Сериозно", гласеше посланието му. А как протече последният мач в кариерата на Коби като играч вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички