Везенков наклони везните в полза на Барса в Ел Класико


Везенков наклони везните в полза на Барса в Ел Класико

1104 0

Барселона спечели първото баскетболно Ел Класико за сезона, а отлични изяви за успеха с 85:75 имаше и българският състезател на каталунците Александър Везенков.

След многото контузии в отбора и добрите изяви на Везенков в последно време, родният национал получи шанс да започне в стартовата петица. Той игра общо 24 минути като в тях отбеляза 9 точки, направи 5 борби и една асистенция. С негова помощ Барселона пое инициативата от самото начало и в нито един момент не постави под съмнение водачеството си.

Ключова бе втората четвърт, след която авансът на Барса бе 16 точки. Реал Мадрид не успя да върне пасива си през второто полувреме и в крайна сметка допусна първото си поражение в испанското първенство от началото на сезона.

Така Реал и Барса вече имат еднакъв актив от 10 точки след 5 победи и 1 загуба като по този начин заемат съответно второ и трето място. Лидер е Тенерифе с 6 победи и 1 загуба.

Източник: Gong.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички