ВИДЕО: Отборът на ЛеБрон надви тима на Янис в Мача на звездите

Тимът на ЛеБрон Джеймс надделя над тима на Янис Адетокумбо със 178:164 в Мача на звездите в Националната баскетболна асоциация, който тази година се проведе в Шарлът.

Най-резултатен в срещата стана Адетокумбо с дабъл-дабъл от 38 точки и 11 борби. Съотборникът му в тази среща Джоел Ембийд вкара 10 точки и овладя 12 борби, по 20 точки отбелязаха Пол Джордж и Крис Мидълтън, по 17 - Ръсел Уестбрук и Стеф Къри. За победителите автор на 31 точки стана Кевин Дюрант, Клей Томпсън добави 20, Кауай Ленърд и ЛеБрон Джеймс - по 19. Дюрант бе определен за най-полезен играч в срещата.

Лука "на квадрат": Как е редно да се славят балканските страни

През последните няколко месеца страните на Балканите се прочуха по целия свят благодарение на своите посланици... но онези "посланици", които тръ...

ЛеБрон за 15-и път излезе в стартовия състав на Мач на звездите. По този начин той повтори рекорда за най-много попадания в стартовата петорка, принадлежащ на Коби Брайънт. При това Джеймс го прави за 15-и пореден път, докато Брайънт е избиран 18 пъти, но в три от случаите не е играл заради травми.Звездният уикенд догодина ще се състои в Чикаго.

Още по темата

Please select answer!