Треньорът на Украйна респектиран от двете оръжия на България за Евробаскет


Треньорът на Украйна респектиран от двете оръжия на България за Евробаскет

857 0

В Украйна са респектирани от първия си съперник в квалификациите за Евробаксет 2017 - тимът на България. В страната определят нашия тим като "костелив орех", въпреки първоначалната радост от съперниците в групата.

Според "Спорт Експрес" в Украйна, за техния тим е важно да тръгне с победа, за да натрупат увереност и да изпълнят по-лесно целите си.

Във връзка с това селекционерт на Украйна Евгений Мурзин говори за силните страни на България и какво очаква от нашия отбор.

"В България се появи натурализиараният американец Ди Бост, който направи нелош сезон в Полша и бе избран за най-добър играч в края на първенството на страната. Ди Бост е моторът, сърцето и разумът на българския тим", коментира Мурзин.

"Трябва също да спомена Везенков. Това са двамата баскетболисти, които показаха стабилни резултати в контролните мачове и станаха най-резултатните стрелци. Играта на България основно се гради чрез тях. А имат и още няколко прилични изпълнители, които играят зад граница", допълни украинският треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички