Тони Дечев: Повече няма да правя компромиси със себе си


Тони Дечев: Повече няма да правя компромиси със себе си

1330 0

Наставникът на Лукойл Академик Тони Дечев бе доволен от победата на своя тим над Балкан, която изравни финалната серия на 2-2 победи. След двубоя Дечев заяви, че отборът му е подобрил играта си в сравнение с предишните мачове. Той добави още, че до момента е правил компромиси със себе си, но повече няма да е така.

„Петият мач е доказателство, че тази година първенството е много интересно. Дали е толкова качествено, има анализатори, които могат да преценят по-добре от нас треньорите. Ние си правим нещо и си го харесваме. И двата отбора са се трудили през годината. И двата отбора еднакво искат да станат шампиони. Балкан, защото не е побеждавал отдавна, Лукойл, защото иска да си върне титлата. Това са нормално неща.  Чака ни още един мач, който ще бъде същата битка, каквато беше тази вечер. Не е въпрос на вдигане на отбора, а на един елементарен разбор, в който аз използвах факти от останалите мачове. Показах им какво ни липсва. Днес това, което ни липсваше, успяхме да го направим.", сподели Дечев.

Относно това, че Дий Браун не игра в мача, треньорът заяви: "Няма да коментирам Дий Браун.Той днес е така, утре може да бъде по друг начин.  В момента най-важното е, че отборът победи. Няма незаменими хора."

„Мачът беше страхотен като напрежение. Нямаше голяма разлика в целия мач. За мен беше добър тест. Престоят на Крис Минков, Николй Грозев, Александър Груев и Веселин Веселинов за мен беше необходимост. Не искам да коментирам играчите на терена дали са българи или са чужденци. Във всички мачове аз се опитвам да намеря 5 момчета, които да се борят в защита и да играят здраво. Това за мен е важно. Опитах се в няколко мачове да направя компромиси със себе си и сбърках. Повече няма да го направя.", добави още Дечев.

Решителният пети мач, който ще определи шампиона в Националната баскетболна лига, е в понеделник в Правец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички