Шокиращ трансфер в НБА смая света - Къзънс вече не е част от Сакраменто Кингс


Шокиращ трансфер в НБА смая света - Къзънс вече не е част от Сакраменто Кингс
Снимка: Guliver/GettyImages

2980 0

Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Влади Дивац и собственикът Вивек Ранадив направиха чудовищна глупост и само дни, след като обявиха, че не съществува вариант да трансферират голямата звезда на тима Дъмаркъс Къзънс, тази нощ го пратиха в Ню Орлийнс Пеликанс.

Сензационната новина пръв обяви журналистът на Yahoo! Ейдриън Вожнаровски, като постепенно новината беше потвърдена от всички американски медии. Преминаването му беше осъществено по време на Мача на звездите миналата нощ, в който той игра едва 4 минути, за да замине по спешност в Сакраменто.

Той ще се върне в Ню Орлийнс, за да доиграе сезона там, където ще осъществи ударно дуи с тежкото крило Антъни Дейвис, формирайки най-опасното атакуващо дуо в лигата.

Още по-скандално е, че Късънс е най-добрият център в лигата, а Кингс го "трейднаха" за Бъди Хийлд (новобранец), Тайрик Евънс (гард, от който Сакраменто се отказа преди няколко години) и Ленгстън Галолуей. Сакраменто получава и двата избора в драфта на Пеликанс в драфта през тази година.

В замяна освен Къзънс Пеликанс ще получат и Омир Каспи. Очаква се центърът да изиграе първия си двубой за новия отбор още тази седмица при подновяването на мачовете от НБА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички