Сан Антонио надигра Голдън Стейт и подгони първото място (ВИДЕО)


Сан Антонио надигра Голдън Стейт и подгони първото място (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

672 0

Сан Антонио Спърс победи като домакин със 107:85 Голдън Стейт Уориърс в дербито на Западната конференция в НБА. Предвид, че и двата тима бяха без голяма част от своите звезди, срещата не предложи очакваното зрелище.

Въпреки липсата на Кауай Ленърд, Тони Паркър и ЛаМаркъс Олдридж, домакините стартираха силно двубоя и още в началните минути успяха да се откъснат напред в резултата, като първата част завърши при 33:22 в тяхна полза.

„Шпорите” нямаха проблем да поддържат аванса си, който на почивката бе 20 точки при 64:44. През второто полувреме „воините”, които на свой ред бяха без Стеф Къри, Клей Томпсън, Дреймънд Грийн и трайно контузения Кевин Дюрант, не успяха да обърнат развоя в своя полза, инкасирайки трета поредна загуба.

Иначе най-резултатен за победителите бе Патрик Милс, който завърши с 21 точки, а 13 добави Кайл Андерсън, който се отличи и с 8 борби и 6 асистенции. За Голдън Стейт гардът Иън Кларк вкара 36 точки, а с 14 и 9 овладени борби приключи новото попълнение Мат Барнс.

След успеха си Сан Антонио се доближи максимално до своя съперник в борбата за първото място на Запад. Играчите на Грег Попович вече са с актив от 51 победи и 14 загуби, докато тимът от Оукланд е с баланс 52-14.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички