Само един човек може да предизвика 339% поскъпване на билети (СНИМКА)

Богатият на спортни събития съботен ден най-накрая ще задоволи капризите на феновете, най-вече на футбола, които страдаха заради наличието на мачове от Лигата на Нациите. Не само в този спорт обаче вълнението е голямо, след като тази нощ предстои дългоочакваният домакински дебют на ЛеБрон Джеймс с Лос Анджелис Лейкърс в "Стейпълс Сентър".

Той вече записа първия си мач за "езерняците" в гостуването на Портланд Трейлблейзърс, но за пръв път в официален двубой Краля ще играе за най-популярния отбор пред собствените му фенове.

Мощен ЛеБрон не успя да спаси Лейкърс от загуба в дебюта си (ВИДЕО)

Един от най-великите играчи в НБА ЛеБрон Джеймс направи своя официален дебют за Лос Анджелис Лейкърс, но отборът му претърпя загуба от Портланд с...

Ефектът, който обаче носи ЛеБрон за Лейкърс, е просто феноменален. По традиция, билетите за първия мач от сезона на всеки отбор в НБА са по-скъпи от обичайното. Заради слабото си представяне през последните две години, Лейкърс продаваха билетите си за средна цена от 161 долара (2016) и 192 долара (2017). Този път обаче нещата са различни - за откриващия двубой на тима средната цена на билета е 652 долара.

Това е най-високата стойност в историята на тима за откриващ двубой и поскъпване от 339.5% спрямо предходната година. Това е ефектът, когато най-добрият играч на планетата се присъедини към най-популярния баскетболен тим. Междувременно стана ясно, че ЛеБрон Джеймс ще е главен герой в най-дългоочаквания спортен филм за всички времена - подробности ще намерите тук!

Още по темата

Please select answer!