Попович ще уговаря ЛеБрон да премине в Сан Антонио


Попович ще уговаря ЛеБрон да премине в Сан Антонио
Снимка: Gulliver/GettyImages

982 0

Треньорът на Сан Антонио Спърс Грег Попович ще се опита да убеди звездата на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс да премине в неговия отбор. Това може да стане в случай, че крилото се откаже от автоматичното продължение на контракта си с Кавс и стане свободен агент, съобщава New York Times.

Попович и Джеймс в миналото нееднократно са подчертавали взаимното си уважение един към друг. В настоящия момент обаче Сан Антонио не разполага с достатъчно свободни средства, за да предложи максимално изгоден финансово договор за ЛеБрон. По тази премина под въпрос е и оставането на Кауай Ленърд в отбора. Междувременно гардът на Бруклин Нетс Д'Анджело Ръсел изрази увереност, че ЛеБрон Джеймс ще подсили "шпорите".

"Джеймс ще премине в Сан Антонио", написа Ръсел в микроблога си в Туитър. Асът на Кливланд трябва да уведоми клубното ръководство до 29 юни дали ще се възползва от правото автоматично да продължи контракта си за следващия сезон. Кавалиърс имат възможност да предложат на играча най-добрите възможни финансови условия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички