Официално: ЛеБрон Джеймс е свободен агент!


Официално: ЛеБрон Джеймс е свободен агент!
Снимка: Getty Images/Guliver

1568 0

Очакваното решение ЛеБрон Джеймс да откаже последната година от договора си с Кливланд Кавалиърс беше взето. Считано от 1-и юли Краля на баскетбола вече ще е свободен агент и има право да преговаря с всеки един отбор от НБА.

Най-резултатният действащ играч в лигата отказа да използва опцията си за удлъжаване за 1 година, която щеше да му гарантира и над 35 милиона долара. Сега пред него стои тежката задача да си избере или нов отбор, или да преподпише с Кливланд. При всички положения се очаква следващата дестинация на ЛеБрон да е последна в неговата кариера.

Решението къде да играе обаче все още не е взето. Всеки отбор го иска, но реалните опции за 3 - Лос Анджелис Лейкърс, Филаделфия 76 или оставане в Охайо. Други опции са Хюстън Рокетс и още по-малко вероятно Сан Антонио Спърс.

За трети път в своята кариера ЛеБрон ще е свободен агент. Пред 2010 година той премина от Кавалиърс в Маями Хийт, след като направи едночасово предаване с името "The Decision", по време на което обяви трансфера си. През 2014 година пък с писмо, публикувано в "Sports Illustrated", баскетболист №1 на планетата обяви завръщането си в Кливланд, където успя да спечели и шампионски пръстен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички