Мениджърът на Везенков: За него нищо не се променя


Мениджърът на Везенков: За него нищо не се променя
Снимка: Guliver/GettyImages

1093 0

Александър Везенков ще продължи да носи екипа на Барселона още поне е един сезон. Вчера 21-годишният национал бе избран от Бруклин под №57 в Драфта на НБА и Нетс се сдобиха с правата му за най-силното клубно първенство в света.

"За него нищо не се променя. Продължаваме в Барселона и ще видим какво ще му донесе бъдещето. Това, че Бруклин го избра в Драфта, не означава, че ще подпише договор с отбора. Нетс просто вече притежават правата му за НБА", коментира мениджърът му Ник Лоцос пред "Телеграф".

Везенков подписа договор с Барселона за 3+1 години през 2015 г., което означава, че ще може да заиграе в НБА с екипа на Бруклин най-рано през есента на 2018 г.

Самият играч ще се срещне с българските медии в началото на юли, когато се прибере в България, за да се присъедини към националния ни отбор след интензивната подготовка, която продължава да води в САЩ. Тогава се очаква младата звезда да получи наградата си за най-добър млад баскетболист, носеща името на покойния ни колега и приятел Рачо Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички