Кой, по дяволите, играе в най-смешния отбор в историята на НБА??


Кой, по дяволите, играе в най-смешния отбор в историята на НБА??

3108 0

Филаделфия 76 е най-забавният отбор в НБА, но определено не заради стила на игра, не заради резултати, а защото просто цял свят се забавлява на гърба на Сиксърс, които преди 2 години започнаха кампания за потъване в класирането. 

За тези, които не знаят какво е това - даден отбор събира най-слабите възможни играчи и започва упорито да губи мачове и да гони последното място в лигата, за да има повече шансове да вземе някоя от звездите в колежанското първенство на САЩ, а и да се снабди с доста млади таланти, които в бъдеще могат да се превърнат в големи баскетболисти.

Това, уж, е идеята на Сиксърс, които през последните години разменят всички свои добри играчи за избори в драфта и играчи с изтичащи договори. Поредният пример е от вчера, когато ръководството на тима продаде най-добрите си таланти - Майкъл Картър Уилямс и Кей Джей МакДаниелс за избори в драфта и Джавейл МакГий.

Това накара авторитетната медия Yahoo Sports да се подиграе и осмее жестоко играчи и ръководство на тима в изключително саркастичен, крайно забавен и брилянтен материал, озаглавен "Хей, кои са тия, които играят във Филаделфия".

Ето и техния отговор: 

Нърленс Ноел: Тежкото крило на бъдещето за Филаделфия, освен ако не се окаже, че всъщност е център, а в такъв случай треньорското ръководство ще трябва да намери начин той да играе заедно с Джоел Ембийд, но за момента няма такива изгледи, тъй като Ембийд най-вероятно няма да играе този сезон, а също така Сам Хинке може да вземе в Драфта още някоя надежда и да се раздели с един от двамата. Сиксърс със сигурност нямат проблем с това да се подсилват с баскетболисти, които са аут за целия сезон, така че за бъдещето на Ноел ще може със сигурност да се говори едва след Драфта през месец юни, защото сделките на Хинкиеникога не спират.

Джоел Ембийд: Потенциална суперзвезда, която може да сложи край на чакането за Филаделфия. За съжаление, най-вероятно няма да играе този сезон и единствено чуваме за него, когато изръси някоя глупост или смешка в Twitter.

Тони Ротън: Доста ексцентричен гард, който ще пропусне остатъка от сезона заради травма в коляното.

Джерами Грант: Наследникът на Кей Джей МакДаниълс в ролята на супер забавен избор от втория кръг на Драфта, с малката разлика, че Грант има договор за още три сезона. Така че той може би ще се задържи наоколо!

ДжаКар Сампсън: Новобранец и атакуващ гард с името на център.

Кучето Франклин: Съществува единствено, за да разсейва децата от кошмарния баскетбол на Сиксърс.

Андрей Кириленко: Буквално отказва да играе за този отбор.

Робърт Ковингтън: Единственият сносен стрелец в отбора.

Тим Фрейзър: Наскоро подписа втори 10-дневен договор. Изглежда здраво е хванал титулярното място на плеймейкър.

Хенри Симс: Висок човек.

Холис Томпсън: Пие сода.

Малкълм Томас: Няма да отговори на обръщението “Мак”, колкото и да опитвате.

Фуркан Алдемир: Просто иска да си отиде вкъщи.

Джейсън Ричардсън: 34-годишен и получава подигравателни подаръци от съотборниците си.

Люк Ричард Мба А Муте: Камерунски принц, живеещ в мизерия.

ДжаВейл МакГий: Клоунът-принц на баскетбола.

Айзея Канаан: Плеймейкър с име, което те кара да мислиш за Библията. Поредното доказателство, че Хинке се опитва да изгради баскетболен рай във Филаделфия.

И Ню Йорк Никс са с по-слаби показатели от този отбор....

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички