Кливланд с измъчена победа на старта на плейофите в НБА


Кливланд с измъчена победа на старта на плейофите в НБА
Снимка: БГНЕС

740 0

Плейофите в Националната баскетболна асоциация стартираха с трудна победа на действащия шампион Кливланд Кавалиърс над Индиана Пейсърс със 109:108.

Две минути преди края на мача резултатът бе равен, а в последната си атака гостите можеше да стигнат до победата, но изстрел на Си Джей Майлс не намери целта. ЛеБрон Джеймс стана най-резултатен в мача с 32 точки и 13 асистенции, а за Индиана Пол Джордж завърши с 29 точки.

Вторият мач от серията също ще се играе в Кливланд. Гардът на Кавс Кайри Ървинг реализира 23 точки и излезе на трето място в историята на клуба по отбелязани точки в плейофите. С актив от 800 точки Ървинг изпревари Брад Догърти (782) и Жидрунас Илгаускас (784) . Сега той отстъпва само на Марк Прайс (818) и Леброн Джеймс (3266).

Сан Антонио Спърс записа домакинска победа над Мемфис Гризлис със 111:82 в двубой от първия плейофен кръг в Западната конференция. Кауай Ленърд вкара 32 точки за "шпорите", а ЛаМаркъс Олдридж добави 20. За гостите Марк Гасол реализира 32 точки.

Също на Запад Юта Джаз спечели визитата си на Лос Анджелис Клипърс с 97:95 и поведе в серията с 1-0. В двубой от плейофите в Източната конференция Милуоки Бъкс се наложи над Торонто Раптърс с 97:83 в Канада.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички