Клипърс с победа №4 за сезона, Чикаго с първи успех


Клипърс с победа №4 за сезона, Чикаго с първи успех
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1323 0

Отборът на Лос Анджелис Клипърс надделя над Портланд Трейл Блейзърс със 104:103 като гост в двубой от Националната баскетболна асоциация.

Калифорнийците спечелиха първата половина от срещата с девет точки, но позволиха на съперника да намали преднината до само една точка в третата четвърт, а последната завърши наравно 24:24. Така Клипърс спечели и четвъртия си мач от началото на сезона и все още не познава поражението. Блейк Грифин и Деймиън Лилард вкараха по 25 точки за победителите, а центърът Деандре Джордан се отличи с овладени 18 борби.

Чикаго Булс се поздрави с първи успех за сезона, побеждавайки Атланта Хоукс с 91:86 у дома. Робин Лопес реализира 16 точки за "биковете", а 20-годишният финландец Лаури Марканен стана автор на 14 точки и 12 борби. В други двубои от НБА Мемфис Гризлис победи Далас Маверикс с 96:91 (25 точки и 13 борби на Марк Гасол), а Бостън Селтикс срази Милуоки Бъкс с 96:89 като гост.

ДеМаркъс Казънс пък бе в основата на победата на Ню Орлиънс Пеликанс над Сакраменто Кингс със 114:106.

"Пеликаните" загубиха първата четвърт с 13 точки, но съумяха да направят обрат, благодарение на много силна игра в третата част (24:4). Отличен мач изигра Казънс, който записа в актива си 41 точки, 23 борби и 6 асистенции. Антъни Дейвис не игра в този двубой заради контузия. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички